27 mai 2013

Cupcakes botez

       In semn de multumire celor care au participat la botezul ei, Delia Cristina a vrut sa le ofere o amintire dulce la sfarsitul petrecerii. Asa au luat forma aceste vesele cupcakes, viu colorate.
     
      Acoperite cu o delicioasa crema pe baza de unt si cu bombonele care mai de care mai colorate, cupcakes-urile de vanilie au completat tortul castel care le-a precedat.
     
       In forma lor prezentata invitatilor au aratat ca in poza de mai jos, dupa atenta interventie a mamicii inspirate a Deliei.

26 mai 2013

Tort castel

       Pentru ca "are mama o fetita frumusica foc...", cu ocazia crestinarii Deliei Cristina, mamica ei i-a pregatit un tort special, pe masura sarbatoritei. Un tort special, pe care multe fetite si-l doresc, mai ales cand cresc si stiu sa-si exprime doleantele ;)

   
   
       Tortul a fost acoeprit cu fondant colorat cu o nuanta pala de roz pentru a scoate mai bine in evidenta decorurile de pe el, realizate din fondant maro.

   
  Atat turnuletele cat si iarba, floricelele si lacul de apa prezente in decorul tortului, sunt comestibile integral si realizate din crema de unt, fondant si gelatina colorata.

   
      Acest tort castel a fost pregatit pentru un numar de circa 35 de persoane. Pentru umplutura am folosit o crema "light" de care sa se poata bucura si cei mici, crema de portocale care are un gust dulce-acrisor, combinata cu blat de vanilie.
   

 Enjoy!

Tort RockOn!

      Acest tort a fost o surpriza din partea sotiei sale pentru Csanad, cu ocazia zilei lui de nastere. Rock-er pana in maduva oaselor, pentru Csanad nici ca s-ar fi potrivit mai bine alt tort decat cu tema rock.


      Tortul a avut blatul de vanilie iar umplutura a fost o crema pe baza de branza de vaci, o combinatie de dulce acrisor cu fondantul care a invelit tortul. 

       Chitara si restul decorurilor de pe tort au fost realizate manual din fondant si au fost comestibile integral.

       La multi ani Csanad! 
21 mai 2013

Tort Phineas & Ferb

       Tortul cu Phineas si Ferb a fost creat special pentru Edi, un baiat foarte simpatic, cu ocazia aniversarii celor 8 ani impliniti ;) Pentru ca cei doi sunt personajele sale preferate, nu puteau sa lipseasca nici de ziua lui. Asa ca...

       Blatul pe care l-am folosit la acest tort este de vanilie, combinat cu 2 straturi de crema cu ciocolata gustoasa, pe placul copiilor. Detaliile de pe tort sunt realizate din fondant, material pe care l-am folosit si pentru a-l acoperi.
       La multi ani Edi!